Krijimi i një standardi më të lartë
Këto janë tiparet apo shërbimet që na karakterizojne neve
Gamë e gjërë e produkteve

Ofrojmë një gamë të gjërë të produkteve dhe pjeseve rezervë per llojet e ndryshme të veturave, po ashtu ofrojmë nje llojshmëri të gjërë të vajrave për tregun automobilistik dhe Industrial. 

Ne i Vlerësojmë Klientët

Parësore për kompaninë tonë është që klientët tonë të jenë maksimalisht të kënaqur me produktet dhe shërbimet që ne i ofrojmë. Për këtë sigurohemi duke ofruar asistencë teknike dhe garancion ne produktet tona. 

Qasje ne WebShop

Që klientët tanë të kenë një pasqyrë më të mirë të llojeve të produkteve që ne ofrojmë ose mund t'i porosisim, ne ju ofrojmë atyre qasje në WebShop-in tonë online, me anë të të cilit mund të sigurohen per qmime dhe sasinë e produkteve që ofrojmë.

Kerko te te kontaktojme